Om oss

IT branschen utvecklas i en väldig fart och efterfrågan på kunnig personal är stort idag men kommer att bli ännu mycket större på sikt. Mycket av det vi gör idag kommer att digitaliseras och det kommer behövas personer som både kan och förstår hur allt hänger ihop och hur man ska kunna både sätta upp IT miljöer men även åtgärda eventuella fel som dyker upp längs vägen. I Hässleholm idag finns det utbildningar som riktar sig mot IT branschen, det behov av kompetens som vi ser finns idag och som hela tiden ökar finns det utbildningar för. Ett problem som skolan och eleverna står inför är att hitta en praktikplats. Något som vi nu gör något åt!

Genom att utvecklingen inom IT går så otroligt fort och innefattas av så många olika områden så är det svårt för gemene man och mindre företag att hela tiden hålls sig uppdaterad. Det kan ibland kännas som en enorm utmaning då man tex har glömt sitt lösenord eller att man inte kan få igång det trådlösa nätverket. Vi har alla stått inför den utmaningen och vi har allt haft ett behov av att få hjälp.

Vi som företag, QSi Sweden AB, har en stor utmaning i att kunna rekrytera duktiga IT tekniker till branschen och behöver säkerställa att det blir fler och fler personer som utbildar sig för att sedan börja jobba hos oss i att hjälpa andra företag att utvecklas genom att vi ska förse dem med den mesta anpassade och bästa IT lösningen för just deras företag.

Med ovan nämnda behov i åtanke var det lätt för oss att komma fram till en lösning som gynnar alla parter, vi startar helt enkelt upp en IT support för alla i Hässleholms kommun – privat person som företag, alla kan höra av sig med sina problem och utmaningar. PÅ RÄTT NIVÅ! Vi som bemannar tjänsten och som kommer att svara på dina frågor är duktiga och kunniga på en gymnasienivå, ha därför i åtanke att vi kanske inte kan lösa alla problem som dyker upp men vi kommer att försöka och det värsta som kan hända är att du står kvar med ditt problem men då har du säkert varit med om att utveckla de elever som är med i programmet, för även om de inte lyckas lösa problemet idag så har de blivit en erfarenhet rikare.

Tack för att du använder dig av ithjalpnu.se och vi ser fram mot att göra allt vi kan för att hjälpa dig!

Vad är IT hjälpen?

Har du också något du behöver hjälp med i din vardag, vi hjälper dig att lösa IT relaterade vardagsproblem. 

Skicka in ditt ärende via e-post till oss på ithjälpnu

Support@ithjalpnu.se

Eller klicka i rutan nedan för att starta en livechatt med oss.

Teknisk support

Behöver du hjälp att få igång nätverket? Koppla upp skrivare mot nätverk? Installation av ny dator?

Jag vill ha hjälp

Våra tider är flexibla men vi återkopplar så fort vi kan.

GDPR

Här på ithjalpnu så sparar vi känslig information i högst 90 dagar. Ifall man vill att vi ska radera information innan det löper ur våra system så kan man skicka ett mail till oss så tar vi bort det.